نویسنده: fema co
11 مارس 2024
0 339
TLS چیست؟

TLS چیست؟

امتیاز به post

یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید برای راه‌اندازی سرویس‌ها و وب‌سایت‌های اینترنتی انجام دهید، تأمین امنیت داده‌ها در میان سرور و مرورگر کاربر است. در واقع داده‌ها برای این که بتوانند به کاربر نمایش داده شوند، پس از درخواست کاربر از سرور به مرورگر ارسال می‌شوند. برای این کار باید از پروتکل‌های ایمن و گواهینامه‌های معتبری استفاده کنید تا داده‌های شما در امنیت کامل انتقال پیدا کنند.

یکی از مهم‌ترین این گواهینامه‌ها TLS نام دارد. این گواهینامه همانند SSL مهم بوده و در صورت استفاده از آن امنیت داده‌ها زمان انتقال میان مرورگر و سرور تأمین می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا مهم‌ترین نکات دررابطه‌با این گواهینامه را با هم بررسی کنیم.

معرفی رمزگذاری دیتا

قبل از هر کاری بهتر است رمزگذاری دیتا را به طور کامل بررسی کنیم. رمزگذاری دیتا یا همان Data Encryption یک فرایند بسیار پیچیده‌ای است که با بهره‌گیری از آن می‌توانید داده‌هایی که میان سرور و مرورگر تبادل می‌شوند را ایمن کنید.

چنین کاری باعث می‌شود تا داده‌ها با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته ایمن شوند. در واقع پس از این که داده رمزنگاری شد، کامپیوتر یا سرور مقصد می‌تواند با استفاده از کلیدهای خاصی داده را از حالت رمزنگاری خارج کند. این کلیدها شامل کلیدهای خصوصی و عمومی هستند.

معرفی رمزگذاری دیتا

تعریف گواهینامه TLS

روش‌های گوناگونی وجود دارند که با بهره‌گیری از آن‌ها می‌توانید به طور کامل داده‌ها را رمزنگاری کنید؛ یکی از بهترین این روش‌ها استفاده از گواهینامه‌های ایمنی است. گواهینامه TLS یکی از انواع این گواهی‌ها است. TLS مخفف عبارت Transport Layer Security است که به معنای لایه امنیتی تبادل داده است.

این گواهینامه برای ارتباط‌های ایمن استفاده می‌شود. در واقع این گواهینامه را می‌توان به‌عنوان مجوزی برای ارتباط رمزنگاری شده استفاده می‌شود. با کمک این گواهینامه برای تأیید هویت دارنده آن نیز کاربرد دارد.

عملکرد گواهی TLS به چه شکل است؟

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای آشنایی با گواهی TLS بررسی کنید، نحوه عملکرد این گواهی است. باید گفت که فرایند TLS پیچیده بوده و فرایندهای load و compute آن به زمان زیادی نیاز دارد. استفاده از این گواهی به دلیل بهره‌گیری از TLS Handshake، موجب کاهش تأخیر می‌شود. یکی از فناوری‌هایی که در این مجوز از آن استفاده می‌شود TLS False Start است که به کاربر اجازه می‌دهد قبل از تکمیل فرایند TLS Handshake با هم ارتباط برقرار کنند. فناوری‌های دیگری مانند TLS Session Resumption نیز در این وجود دارد.

تفاوت‌های میان TLS و SSL

سوالی که دررابطه‌با TLS پیش می‌آید این است که چه تفاوتی میان TLS و SSL وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که TLS یا همان امنیت لایه انتقال، نتیجه تکامل پروتکل رمزنگاری شده است که قبل‌تر توسط Netscap به نام SSL یا همان Security Socket Layer  ایجاد شده است.

در واقع باید گفت که نسخه TLS 1.0 در واقع همان SSL 3.1 است که در زمان توسعه برای نشان‌دادن جدا بودن آن از Netscap، دچار تغییر نام شد. البته در برخی موارد دیگر نیز این گواهی‌ها با هم تفاوت دارند.

کاربردهای TLS

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای آشنایی بیشتر با TLS بررسی کنید، کاربردهایی است که برای این گواهینامه وجود دارد. از مهم‌ترین کاربردهایی که TLS به شما ارائه می‌دهد می‌توان به موارد مهم و ضروری زیر اشاره کرد:

1. مرورگر

یکی از انواع کاربردهایی که می‌توانید با استفاده از TLS از آن بهره ببرید، ایمن کردن مرورگر است. مرورگر بخشی بسیار مهم از سیستم کاربر بوده و از آن برای ابزاری جهت ارتباط با سرور و ارسال درخواست‌ها استفاده می‌کند.

نکته مهمی که دررابطه‌با TLS وجود دارد این است که تمامی مرورگرها از جمله کروم، بینگ، موزیلا و… ، درصورتی‌که پروتکل TLS روی TCP فعال باشد، از آن تبعیت می‌کنند. به همین دلیل می‌توان مطمئن بود که در صورت فعال‌سازی این پروتکل، هر مرورگری به‌صورت پیش‌فرض از آن استفاده می‌کند.

2. سرور

کاربرد دیگری که برای گواهی TLS وجود دارد، ایمن‌سازی سرور است. یک گواهینامه TLS/SSL توسط هر سروری پشتیبانی خواهد شد؛ به همین دلیل دسترسی به مرورگر در طول فرایند برای تعیین امنیت نیز فراهم می‌شود.

نحوه کار در این بخش بدین شکل است که این گواهی به‌منظور رمزنگاری پروتکل‌های لایه برنامه مانند SMTP، FTP، HTTP و IMAP استفاده می‌شود. البته باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که می‌توان آن را روی DCCP، UDP و SCTP نیز استفاده کرد. به طور مثال این کار برای کاربردی مبتنی بر VPN و SIP مناسب خواهد بود.

3. پست الکترونیک

آخرین کاربردی که می‌خواهیم از سیستم رمزنگاری TLS به شما معرفی کنیم، استفاده از آن برای پست‌های الکترونیکی یا همان E-Mail است. بسیاری از شرکت‌هایی که خدمات ایمیل ارائه می‌دهند، این سرویس را مبتنی بر ابر کرده و از سیستم‌های رمزنگاری TLS/SSL استفاده می‌کنند.

این شرکت‌ها همچنین قادر هستند تا گواهینامه TLS/SSL را برای محافظت از انواع سرورها و ایمیل‌های خصوصی نصب‌کرده و پیکربندی‌های لازم را برای هر کاربر شخصی‌سازی کنند. چنین موضوعی برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهایی که ترافیک ایمیل بالایی دارند بسیار کاربردی است.

انواع گواهی‌های احراز هویت TLS

نکته بسیار مهمی که باید دررابطه‌با TLS بدانید این است که مدل‌های گوناگونی از این گواهینامه وجود دارند که هر کدام می‌توانند کاربردهای خاصی را به شما ارائه دهند. گواهینامه‌های احراز هویت TLS در مدل‌های زیر وجود دارند که می‌توانید بسته به نیاز خود یکی از آن‌ها را از شرکت‌های معتبر تهیه کنید:

گواهی استاندارد یا DV (Domain Validation)

یکی از انواع مدل‌هایی که برای گواهی‌های احراز هویت TLS وجود دارد، گواهی استاندارد یا همان DV است. DV یا Domain Validation نوعی گواهینامه است که در بین دیگر مدل‌ها پایین‌ترین سطح احراز هویت را ارائه می‌دهد.

باید گفت که نهادهای کوچک و ناشناس نیز می‌توانند این گواهینامه را تهیه کرده و از آن استفاده کنند. می‌توانید برای وب‌سایت‌های کوچک جهت ایمن‌سازی پروتکل انتقال داده از این گواهی استفاده کنید. این گواهی بر اساس دامنه و به‌راحتی به هر شرکت و کسب‌وکاری ارائه می‌شود.

گواهی سازمانی یا OV (Organization Validation)

نوع دیگری که از گواهی TLS وجود دارد، گواهینامه سازمانی یا OV است. OV در واقع همان Organization Validation است که برای سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده می‌شود. مهم‌ترین کاربردی که در این گواهینامه وجود دارد، بهره‌گیری از آن برای محافظت از هویت برند و احراز هویت در این جهت است.

باید به این نکته توجه کنید که احراز هویت برای شرکت‌ها و وب‌سایت‌هایی که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کنند، فواید بسیار زیادی دارد. از مهم‌ترین فواید آن می‌توان به جلب‌اعتماد کاربران اشاره کرد.

گواهی پیشرفته یا EV (Extended Validation)

آخرین‌مدلی که برای گواهینامه TLS وجود دارد، نوع پیشرفته این گواهی با نام EV است. گواهینامه پیشرفته EV با نام Extended Validation نیز شناخته می‌شود که نسبت به دیگر مدل‌های این گواهی، بیشترین پیچیدگی را برای احراز هویت دارد.

در این گواهی از بالاترین استانداردها جهت حافظت از هویت برند استفاده شده است. برندها و شرکت‌هایی که می‌خواهند تراکنش‌های مشتریان خود را ایمن کنند، باید کمی بیشتر هزینه کرده و از این گواهی بهره ببرند. تمدید این گواهی نیز هزینه‌ای به همراه خواهد داشت که باعث افزایش ایمنی سازوکار کسب و کار می‌شود.

TLS چیست؟

انواع گواهی‌های TLS بر اساس تعداد دامنه‌های قابل پشتیبانی

گواهینامه‌های TLS که در بخش قبلی بررسی کردیم، گواهینامه‌هایی هستند که بر اساس نوع احراز هویت با یکدیگر تفاوت دارند. مدل‌هایی دیگر از این گواهینامه وجود دارند که از نظر تعداد دامنه نیز با یکدیگر متفاوت هستند. از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. Single-name SSL

مدلی دیگر از انواع گواهی‌های TLS وجود دارد که بر اساس تعداد دامنه‌های قابل پشتیبانی تفاوت‌های بسیاری را با دیگر مدل‌ها دارد. مدل Single-Name SSL نوعی گواهی است که تنها برای یک دامنه و برند قابل‌استفاده است. این یعنی شما نمی‌توانید برای زیردامنه‌های وب سایت شرکت خود از این گواهی استفاده کنید. به طور مثال اگر می‌خواهید برای آدرس subdomain.domain.com از این گواهی بهره ببرید، باید برای ساب دامین گواهینامه‌ای جداگانه تهیه کنید. این گواهی تنها برای دامین اصلی استفاده می‌شود دیگر دامنه‌ها را ایمن نمی‌کند.

2. Wildcard SSL

نکته‌ای بسیار که باید به آن توجه کنید این است که نوع دیگری از گواهینامه TLS با نام Wildcard SSL وجود دارد. همان‌طور که در مثال بالا گفتیم، برای زیردامنه‌های یک دامنه اصلی نمی‌توان از گواهی Single-Name Domain استفاده کرد. به‌جای استفاده از این گواهی باید Wildcard SSL را تهیه کنید.

اگر وب‌سایتی دارید که از زیر دامنه‌های مختلفی تشکیل شده است، باید گواهی Wildcard را خریداری کرده و سپس زیردامنه‌ها را نیز برای آن ثبت کنید. این‌گونه تمامی زیردامنه‌های وب سایت نیز از سیستم رمزنگاری استفاده می‌کنند.

3. Multi-domain

آخرین‌مدلی که از سیستم رمزنگاری و امنیتی دامنه TLS وجود دارد، نوع Multi-Domain آن است. همان‌طور که از نام این مدل مشخص است، شما قادر هستید که برای چندین دامنه از آن بهره ببرید. به طور مثال اگر شرکت شما خدمات خود را روی چندین دامنه جداگانه ارائه می‌دهد، به‌جای خرید چندین گواهی با هزینه بسیار بالا، بهتر است از گواهی multi domain استفاده کرده و به‌صورت یکپارچه تمامی آن‌ها را رمزنگاری کنید. همچنین این قابلیت را دارید که بدون محدودیت، دامنه‌های گوناگونی را برای آن ثبت کنید. این یعنی محدودیتی در این موضوع نخواهید داشت.

خطرات مهم هنگام استفاده از گواهینامه Wildcard Certificate در TLS و SSL

همان‌طور که در بخش قبلی اشاره کردیم، گواهینامه Wildcard یکی از انواع مدل‌هایی است که در میان گواهی‌های TLS/SSL قرار می‌گیرد. باید در نظر داشته باشید که این گواهی خطراتی را میز برای شما به همراه خواهد داشت. از مهم‌ترین این خطرات باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • درصورتی‌که اتصال دامنه اصلی به کلید گواهی از بین برود، تمامی زیردامنه‌ها نیز این اتصال را از دست خواهند داد.
  • در صورت دسترسی هکر به کلید اتصال، هم دامنه اصلی و هم زیردامنه‌ها در خطر خواهند بود.
  • برای به‌روزرسانی کلید این گواهی باید این کار برای تمامی زیر دامنه‌ها تکرار کنید.

بررسی نقاط ضعف گواهی TLS

تا به این قسمت از مطلب انواع مدل‌هایی که برای گواهینامه TLS وجود داشت را بررسی کردیم؛ اما برای درک بهتر عملکرد و کاربرد این سیستم بهتر از نقاط ضعف گواهی را به طور کامل مطالعه کنید. نکته مهمی که باعث ضعف در این سیستم شده این است که درصورتی‌که هکر به سیستم یا سرور دسترسی داشته باشد، می‌تواند کلید خصوصی یا همان Private Key را پیدا کند. در صورت‌یافتن این کلید و مچ کردن آن با کلید عمومی، هکر به سیستم رمزنگاری دست پیدا کرده و از اطلاعت سو استفاده می‌کند.

بررسی نقاط ضعف گواهی TLS

چگونه گواهی TLS را تهیه کنیم؟

درصورتی‌که می‌خواهید از گواهینامه TLS استفاده کنید، باید آن را از شرکت‌های معتبر تهیه کنید؛ اما قبل از این کار نیازمند بررسی برخی از نکات هستید. نکات زیر موارد بسیار مهمی هستند که در کاربرد و امنیت TLS تأثیر بالایی دارند. باید تمامی این نکات را از قبل بلد باشید:

1. نوع احراز هویت

نکته بسیار مهمی که باید در هنگام تهیه سرویس TLS و گواهی آن در نظر داشته باشید، نوع احراز هویتی است که در این سیستم به وجود می‌آید. همان‌طور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، این گواهی از نظر فرایند احراز هویت به سه نوع OV، EV و DV تقسیم‌بندی می‌شود. سطح احراز هویت در هر کدام از این مدل‌ها متفاوت بوده و برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای مختلف کاربرد خواهد داشت. به همین دلیل بهتر است از قبل شرایط را بررسی کرده و یکی را برای خرید انتخاب کنید.

2. تعداد دامنه‌ها

موضوعی که بررسی آن بیشترین اهمیت را برای تهیه گواهینامه TLS دارد بررسی تعداد دامنه‌هایی است که می‌خواهید برای آن‌ها گواهی تهیه کنید. همان‌طور که گفته شد، دامنه‌های گوناگونی وجود دارند که بهره‌گیری از گواهینامه برای هر کدام از آن‌ها مهم خواهد بود.

اگر تنها یک دامنه دارید و می‌خواهید آن را با کمک این گواهی ایمن کنید، باید از Single-Name SSL بهره ببرید. درصورتی‌که زیردامنه‌های گوناگونی دارید باید از Wildcard Validation استفاده کنید. در انتها نیز برای دامنه‌های جداگانه نیز قابلیت استفاده از Multi-Domain را خواهید داشت.

3. قدرت رمزگذاری

موردی مهم که بررسی آن در هنگام خرید TLS/SSL مهم است، بررسی قدرت رمزنگاری گواهینامه است. شما باید نسبت به میزان حساسیت داده‌های خود، از مدل‌های گوناگونی جهت رمزنگاری استفاده کنید. به‌طورکلی قدرت رمزنگاری استاندارد برای تمامی مدل‌ها 128/256 بیتی است.

این نکته را هم باید بدانید که قدرت رمزنگاری به قدرت پردازشی سرور نیز بستگی دارد. اگر از سیستم‌های رمزنگاری قوی استفاده کنید، باید سروری داشته باشید که قدرت پردازشی بالایی به شما ارائه دهد. در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهید شد. به طور مثال ممکن است اطلاعات به طور کامل رمزنگاری نشوند.

4. نوع سایت و سرور

در انتها نیز باید نوع سایت و سرور خود را از نظرهای مختلف بررسی کنید. اولین عامل کاربری سایت است. اگر در حال راه‌اندازی سرویس پرداخت آنلاین هستید و اطلاعات مهمی را برای تراکنش تبادل می‌کنید، باید از قوی‌ترین سیستم‌های رمزنگاری بهره ببرید.

برای وب‌سایت‌هایی که کاربری ساده دارند، ساده‌ترین سطح احراز هویت نیز می‌تواند کاربردی باشد. پیشنهادی که برای شما داریم این است که سروری مناسب نیز برای این کار تهیه کنید تا قابلیت پردازش داده‌های رمزنگاری شده را داشته باشید.

مزایای بهره‌گیری از TLS

سوالی که دررابطه‌با TLS پیش می‌آید این است که چرا استفاده از این گواهینامه مهم و محبوب است؟ در پاسخ باید گفت که این گواهینامه عالی مزایای بسیار زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد. از مهم‌ترین این مزایا باید موارد زیر را به شما ارائه دهیم:

1. جلب‌اعتماد کاربران

یکی از مهم‌ترین مزایایی که با استفاده از سیستم رمزنگاری TLS/SSL نصیب شما می‌شود، جلب کامل اطلاعات کاربران است. درصورتی‌که اطلاعات کاربران خود را ایمن کنید، کاربران بیشتری می‌توانند از خدمات شما استفاده کنند.

در واقع کاربر می‌تواند داشتن یا نداشتن گواهینامه SSL/TSL را از نوار آدرس در مرورگر مشاهده کند. اگر از این گواهینامه جهت رمزنگاری استفاده کنید، پروتکل شما از HTTP به HTTPS تغییر پیدا می‌کند. همین موضوع هم باعث می‌شود تا کاربر به ایمنی داده‌های خود در وب سایت شما و سرور آن اطمینان کامل پیدا کند.

2. کمک در بهینه‌سازی رتبه‌بندی گوگل

شاید تابه‌حال به این موضوع توجه نکرده باشید؛ اما استفاده از گواهینامه‌های SSL/TLS موجب می‌شود تا پروتکل انتقال داده میان مرورگر کاربر و سرور شما ایمن شده و به‌صورت رمزنگاری شده داده‌ها را ارسال کند. چنین موضوعی برای موتورهای جستجوی بزرگ مانند گوگل بیشترین اهمیت را دارد.

درصورتی‌که از این گواهینامه استفاده کنید، رتبه وب سایت شما حدود 5 درصد پیشرفت خواهد کرد. البته باید گفت که امروزه اکثر وب‌سایت‌ها از این گواهی استفاده می‌کنند؛ به همین دلیل شاید تأثیر کمتری را در بهبود سئوی سایت خود مشاهده کنید.

3. افزایش نرخ Conversion

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از گواهینامه SSL/TSL این است که شما می‌توانید با بهره‌گیری از این گواهینامه، به‌راحتی نرخ Conversion را افزایش دهید. نرخ تبدیل در واقع میزان کاربرانی را نشان می‌دهد که برای بار دوم یا چندم از خدمات وب سایت شما استفاده می‌کنند.

در واقع از این نرخ به نام نرخ بازگشت نیز یاد می‌کنند. اگر کاربر مطمئن باشد که امنیت داده‌های آن به طور کامل تأمین شده است، با خیالی راحت به آن بازگشته و خدمات بیشتری را از وب سایت یا سرویس مدنظر تهیه می‌کند.

4. محافظت کامل از برندینگ

مزیتی دیگر که با بهره‌گیری از گواهینامه TLS/SSL نصیب شما می‌شود این است که با بهره‌گیری از این سرویس رمزنگاری، به طور کامل از برند شرکت و کسب و کار خود در فضای اینترنت محافظت کرده‌اید. اگر به آمار توجه کنید، متوجه می‌شوید که سالانه حدود 90 درصد از شرکت‌های بزرگ و 74 درصد از مشاغل و کسب‌وکارهای کوچک توسط مهاجمان سایبری مورد حملات هکری قرار می‌گیرند.

این موضوع باید ایجاد هزینه‌های زیاد برای برند شده و به اعتبار آن نیز آسیبی شدید وارد می‌کند. به همین دلیل نباید ریسک این حملات را به جان بخرید.

5. محافظت داده‌ها در برابر حملات سایبری

آخرین مزیتی که می‌خواهیم از گواهی رمزنگاری و ایمنی TLS/SSL به شما ارائه دهیم، محافظت داده‌های شما در برابر حملات سایبری است. این مزیت مهم‌ترین کاربرد این گواهی نیز هست. درصورتی‌که از این گواهی استفاده نکنید، پروتکل انتقال داده میان مرورگر کاربر و سرور شما محافظت نخواهد شد.

چنین موضوعی باعث می‌شود تا هر هکری به‌راحتی بتواند به اطلاعات شما یا کاربرانتان دسترسی پیدا کند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که کمی هزینه کرده و از این گواهی یا جهت ایمن‌سازی خدمات بهره ببرید.

کدام وب‌سایت‌ها به گواهی TLS یا SSL نیاز دارند؟

یکی از نکات بسیار مهمی که باید برای استفاده از گواهی TLS/SSL به آن توجه داشته باشید این است که کدام وب‌سایت‌ها به این گواهی نیاز دارند؟ در پاسخ به این سوال مهم باید گفت که تقریباً هر وب‌سایتی که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کند، باید گواهینامه دیجیتال TLS/SSL را برای دامنه خود تهیه کند.

همان‌طور که بارها در این مطلب آموزشی اشاره کردیم، بهره‌گیری از چنین گواهینامه‌ای موجب افزایش امنیت داده‌ها در میان سرور و مرورگر شده و اعتبار شما را حفظ می‌کنند. پیشنهاد ما این است که از نوع EV یا OV این گواهی استفاده کنید؛ زیرا امنیت DV از باقی آن‌ها کمتر بوده و تأثیر بسیار پایینی در ایمنی دارد.

دلایل نشان‌دادن پیام «Not Safe» در نوار آدرس مرورگر

سوالی که بسیاری از کاربران دررابطه‌با مرورگر و آدرس وب سایت خود پرسیده‌اند این است که چرا پیام Not Safe در کنار آدرس سایت من نمایش داده می‌شود؟ باید گفت که این پیام برای تمامی دامنه‌هایی که از گواهینامه TLS/SSL استفاده نمی‌کنند نمایش داده می‌شود.

در واقع با این کار مرورگر به کاربر اطلاع می‌دهد که وب سایت مدنظر پروتکل خود را ایمن نکرده و در صورت ارسال اطلاعات خود به آن، باید خطراتی شامل لورفتن آن‌ها را در نظر داشته باشید. برای رفع این پیام می‌توانید از گواهی‌های TLS/SSL بهره ببرید.

سخن پایانی

یکی از مهم‌ترین روش‌هایی که می‌توانید با استفاده از آن وب سایت خود را ایمن‌تر کرده و خدماتی بهتر به کاربران ارائه دهید، استفاده از پروتکل‌های ایمن جهت تبادل داده میان مرورگر و سرور است. برای ایمن کردن پروتکل می‌توانید از گواهی TLS استفاده کنید.

این گواهینامه نشان می‌دهد که شما اطلاعاتی که با استفاده از پروتکل HTTP انتقال داده می‌شوند را رمزنگاری کرده‌اید. این گواهی یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی دارد که با کمک آن‌ها رمز داده‌ها را بازکرده و آن‌ها را قابل خواندن می‌کند. در این مقاله از فاماسرور مهم‌ترین نکاتی که باید دررابطه‌با این گواهی می‌دانستید را بررسی کردیم.

اشتراک گذاری

گواهی TLS چیست؟

در پاسخ به این سوال که گواهی TLS چیست باید گفت که این گواهی مخفف نام Transport Layer Security بوده و داده‌ها را برای تبادل میان مرورگر و سرور رمزنگاری می‌کند.

چرا باید از گواهی TLS/SSL استفاده کنیم؟

درصورتی‌که از گواهینامه‌های TLS/SSL استفاده کنید، مزایای زیادی مانند حفظ برند، جلب‌اعتماد کاربران و مشتریان و… نصیب شما می‌شود.

آیا وب سایت من به گواهی TLS نیاز دارد؟

درصورتی‌که وب‌سایتی فروشگاهی دارید و اطلاعات مختلفی از کاربران را به سرور ارسال می‌کنید، باید از گواهینامه TLS بهره ببرید.

منابع:

famaserver.com

مقالات مرتبط این مطلب پیشنهاد می شود

خدمات فاما سرور

  • سرور مجازی

    سرور مجازی

    سرور مجازی یکی از سرویس های پر استفاده و مقرون بصرفه برای کسب و کارهای کوچک و خدمات سایر در ضمینه IT و شبکه میباشد که توان پشتیبانی از 128 هسته و 512 گیگ رم را دارد.

  • سرور اختصاصی

    سرور اختصاصی

    سرور های اختصاصی فاماسرور از دو گروه نسل جدید و پردازش سنگین استفاده میشود که میتوانید تا 155 گیگاهرتز پردازش و تا 1.5 ترابایت رم را در اختیار داشته باشید.

  • بیگ بلوباتن

    بیگ بلوباتن

    سرور بیگ بلوباتن اختصاصی و مجازی یکی از خدمات , برای استفاده از کلاس های آموزشی , جلسات و ... بصورت دوطرفه و با کیفیت تضمین شده میباشد.

  • هاست لینوکس

    هاست لینوکس

    در هاست لینوکس با منابع گوناگون امکان میزبانی از سایت های بزرگ و پر بازدید نیز وجود دارد و میتوان از مزایا و خدمات آن استفاده کرد.

  • هاست ویندوز

    هاست ویندوز

    هاست های ویندوز فاماسرور میزبانی شده در ایران و هلند میباشد که با سخت افزار ها و استوریج های نسل جدید میزبانی و پشتیبانی میشوند.

  • ثبت دامنه

    ثبت دامنه

    ثبت دامنه های بین المللی , دامنه ir و دامنه های با پسوند های مختلف در فاماسرور پشتیبانی میشوند.