

در این مقاله به نحوه افزایش حجم آپلود فایل وردپرس از طریق ssh و پنل دایرکت ادمین و… میپردازیم, با ما همراه باشید.
افزایش حجم آپلود در وردپرس یکی از مشکلاتی است که اکثر سایت های وردپرسی با آن مواجه شدند. این یک مشکل بزرگ است که راه حل ساده ای دارد.
بصورت پیشفرض تنظیمات وبسرور و اکستنشن های دیتابیس و … در حالت تنظیمات اولیه هستند و برای افزایش آن چند راه حل وجود دارد.
که در ادامه به آن میپردازیم.
در روش افزایش حجم آپلود فایل وردپرس از طریق پنل میتوانید تا 128 مگابایت فایل را اضافه کنید که حالت پیفرض آن 2 مگابایت میباشد .
به همین منظور در صورتی که این مقدار برای شمکا کافی است مراحل زیر را انجام میدهیم:
1- بعد از ورود به پنل دایرکت ادمین روی گزینه Domain Setup کلیک میکنیم.
افزایش حجم آپلود فایل وردپرس
2- سپس روی نام دامنه مورد نظر کلیک میکنیم و در پنجره باز شده گزینه php setting… را کلیک کلیک میکنیم.
3- در مرحله آخر گزینه post_max_size را انتخاب و حجم 128 یا … را انتخاب و روی گزینه save کلیک میکنیم.
افزایش حجم آپلود فایل وردپرس
به این گونه مقدار post_max_size را افزایش دادیم از طریق تنظیمات پنل ولی مشکلی که دارد بیشتر از 128 مگ را پشتیبانی نمیکند و برای افزایش بیشتر از این مقدار همراه ما باشید.
در افزایش حجم آپلود وردپس از طریق ssh ما محدودیتی بابت مقدار تعیین کننده یا تعیین شده نداریم و تنها کافیست که مراحل زیر را دنبال کنید:
1- ابتدا به ssh لاگین نمایید.
2- دستور find / -name php.ini
را بزنید تا فایل های php.ini
برای شما لیست گردد.
همانطور که در مرحله قبل دیدیم در قسمت Domain Setting… ورژن php سایت ما روی 7.4 تنظیم شده بود پس برای ویرایش وب سرور فعال گزینه /usr/local/php74/lib/php.ini
را ویرایش میکنیم با دستور زیر:
nano /usr/local/php74/lib/php.ini
و بعد از باز شدن ویرایشگر با کلید های بالا و پایین دنبال گزینه post_max_size میگردیم و مقدار آن را به عدد مورد نیاز تغییر میدهیم مثلا 2G یا 2048M و…
بعد از تنظیمات کلید Ctrl+x را میزنیم و برای تایید کلید y را کلیک میکنیم تا فایل ذخیره شود برای اعمال تغییرات وب سرور یکبار باید ریستارت شود.
نکته: در صورتی که با ارور مواجه شدید حتما ویرایشگر nano در سرور نصب نیست که با دستور
yum install nano -y
میتوانید ویرایشگر را نصب کرده و سپس مراحل بالا را انجام دهید.
برای افزایش حجم post_max_size از طریق function وارد هاست میشویم و به مسیر public_html/wp-content/themes میرویم.
سپس کد های زیر را در انتهای این فایل قبل از ?> قرار میدهیم.
@ini_set( 'upload_max_size' , '512M' ); @ini_set( 'post_max_size', '512M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' );
در این روش هم میتوانیم با استفاده از فایل .htaccess که در همه هاست ها و وردپرس ها موجود است اقدام به ویرایش و افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس کنیم.
برای اینکار ابتدا وارد هاست و فایل منیجر شوید و فایل .htaccess را ویرایش کنید و کد های زیر را در انتهای فایل قرار دهید و ذخیره کنید.
php_value upload_max_filesize 512M php_value post_max_size 512M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
ما با روش های مختلفی میتوانیم حجم آپلود وردپرس را اضافه یا کم کنیم و این کار توسط افزونه ها , فایل فانکشن یا توابع قالب وردپرس , htaccess , ssh و خود پنل دایرکت ادمین یا سیپنل اصافه یا کاهش دهیم.
فاماسرور-افزایش حجم آپلود فایل وردپرس
تفاوتی ندارند مشکل میزان دسترسی است مثلا در یک سرور اختصاصی یا مجازی یا هاست اشتراکی این مقدار ها را میتوانید از پنل و ssh و… تغیر دهید.
تقریبا تمام روش ها راحت هستند ولی مثلا در روش پنل و بصورت مستقیم بیش از 128 مگ نمیتوان اضافه کرد در صورتی که بک آپ از داده نیاز باشد آپلود شود و حجم آن 700 مگ باشد باید میزان مقدار را به 700m افزایش دهیم یا بیشتر که این با روش مستقیم و از طریق ssh فقط مقدور است.
ولی در روش های دیگر میزان محدودیتی وجود دارد و افزایش حجم post_max_size بدون نیاز به دسترسی یا داشتن دانش فنی میتوان مقدور شود.
سرور مجازی یکی از سرویس های پر استفاده و مقرون بصرفه برای کسب و کارهای کوچک و خدمات سایر در ضمینه IT و شبکه میباشد که توان پشتیبانی از 128 هسته و 512 گیگ رم را دارد.
سرور های اختصاصی فاماسرور از دو گروه نسل جدید و پردازش سنگین استفاده میشود که میتوانید تا 155 گیگاهرتز پردازش و تا 1.5 ترابایت رم را در اختیار داشته باشید.
سرور بیگ بلوباتن اختصاصی و مجازی یکی از خدمات , برای استفاده از کلاس های آموزشی , جلسات و ... بصورت دوطرفه و با کیفیت تضمین شده میباشد.
در هاست لینوکس با منابع گوناگون امکان میزبانی از سایت های بزرگ و پر بازدید نیز وجود دارد و میتوان از مزایا و خدمات آن استفاده کرد.
هاست های دانلود فاماسرور میزبانی شده در دیتاسنتر های لول 1 ایران میباشد که با سخت افزار ها و استوریج های نسل جدید میزبانی و پشتیبانی میشوند.
ثبت دامنه های بین المللی , دامنه ir و دامنه های با پسوند های مختلف در فاماسرور پشتیبانی میشوند.