آموزش تغییر TTL در دایرکت ادمین

با آموزش تغییر TTL در دایرکت ادمین از بخش مقالات فاما سرور و دسته آموزش های دایرکت ادمین در خدمت شما هستیم و قصد داریم در مورد TTL بحث کنیم و نحوه تغییر زمان TTL در هاست دایرکت ادمین را مرور کنیم.
در آموزش های قبل میتوانید به تغییر حجم آپلود در دایرکت ادمین و آموزش نصب کنترل پنل دایرکت ادمین برروی سرور نیز مشاهده کنید.
در ادامه با آموزش تغییر TTL در دایرکت ادمین با فاما سرور همراه باشید.
TTL چیست؟
Time to Live که به طور خلاصه TTL نامیده می شود یکی از تنظیمات مربوط به رکورد ( Record ) می باشد که یک تاریخ انقضا در رکورد ایجاد می کند تا اطلاعاتی مثل IP و آدرس دامنه پس از یک بار لود شدن در یک مرورگر متناسب با مدت زمان TTL به صورت کش نگهداری شوند و پس از این زمان ، کش پاک می شود تا اطلاعات به طور مجدد نیاز به لود شدن داشته باشند.
از TTL می توان برای کاهش زمان بارگذاری سایت استفاده کرد و هر چه میزان زمان TTL بیشتر باشد ، مدت زمانی که اطلاعات به صورت کش نگهداری می شوند نیز افزایش پیدا می کند.
کاهش زمان TTL باعث می شود تا فشار کمتری به DNS Server وارد شود و بالعکس در صورتی که مدت زمان TTL افزایش پیدا کند این فشار کاهش پیدا می کند و نتیجه آن کم شدن زمان مورد نیاز برای بارگذاری سایت است هر چند که این میزان کاهش ناچیز باشد.
آموزش تغییر TTL دامنه در دایرکت ادمین
برای تغییر TTL به طور کلی در Directadmin می توانید مقدار TTL دامنه ها را در رکورد های DNS سرور دایرکت ادمین خود تغییر دهید. برای این مورد شما می توانید با دسترسی به محیط SSH سرویس و سرور خود دستورات زیر را به ترتیب اجرا کنید.
ابتدا باید به پوشه templates که مربوط به این تنظیمات است بروید.
cd /usr/local/directadmin/data/templates
حال باید با استفاده از دستور زیر مقدار TTL پیش فرض را به مقداری که مدنظر دارید تغییر دهید.
sed -ie ‘s/14400/900/g’ named.db
به طور پیش فرض مقدار Time to Live برابر با ۱۴۴۰۰ ثانیه یا ۴ ساعت می باشد که در خط بالا ما مقدار پیش فرض را از ۱۴۴۰۰ ثانیه کاهش داده و به مقدار ۹۰۰ ثانیه تغییر دادیم.
شما می توانید مقدار مورد نیاز خود را وارد کنید.
همه تنظیمات و کانفیگ فایل ها را برای هر کاربر با استفاده از دستور زیر دوباره بازنویسی کنید.
echo “action=rewrite&value=named” >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
حال چند دقیقه صبر کنید و بررسی کنید که آیا تغییرات و تنظیمات جدید بازنویشی شده اند یا خیر؟
به مسیر /etc/namedb رفته و فایل .db را باز کرده و مقدار TTL دامنه را بررسی کنید. راه دیگر برای تغییر TTL در دایرکت ادمین این است که شما از طریق DNS Management در کنترل پنل خود ، برای هر Record مورد نظر خود مقدار TTL را مشخص کنید.
امیدواریم آموزش تغییر TTL دامنه در دایرکت ادمین مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
برای نصب و راه اندازی و خرید سرور مجازی و سرور مجازی ایران و سرور مجازی آلمان از سایت اقدام کنید.
فاما سرور